Er du interesseret i fotografering af fugle, så har du sikkert beundret mange fotos af fugle i flugt – fanget af fotografen, så de står knivskarpt på en baggrund af blå himmel. Flot, yndefuldt og ikke sådan lige at snuppe i farten. Et godt fuglefoto kræver lidt af dig og dit udstyr.

Du skal ikke mindst have en god portion tålmodighed, når du er på fuglefotojagt. Der skal også bruges en del specialudstyr, som blandt andet indebærer, at du investerer i et kraftigt zoom-objektiv, som alt efter kameratypen skal være på 200 – 500 mm. Om du har mulighed for at investere i et af de dyre zoom-objektiver på 400 – 500 mm, afhænger selvfølgelig af, hvor dybe dine lommer er. Men de store objektiver gør, at du kan undgå at beskære dine billeder for meget, og dermed får du skarpere fotos med mulighed for skarpere detaljer også i større forstørrelser.

Serieoptagelser giver dig flere valg

Det er desuden en god idé, hvis du vælger at indstille dit kamera på serieoptagelser. Så får du jo ganske enkelt flere skud af motivet, og der er en større chance for, at du får taget et billede, der bare er perfekt.

You might also enjoy: