Det er vigtigt, at du holder både din hjerne og krop sund, når du har travlt. Generelt er det vigtigt for dit ve og vel, at du har det godt, og særligt hvis du har masser af arbejde og en travl hverdag. Sørger du for at nære din krop med gode næringsstoffer og er fysisk aktiv, vil du have større overskud og være mere fokuseret i dit arbejde.

Hav styr på din kost

Hvis du har meget travlt, kan det måske være uoverskueligt at tilberede sund mad hver dag. Det er der dog en løsning på, og det behøver på ingen måde være uoverskueligt at spise sundt, selvom du har travlt. I dag kan du købe mange sunde færdigretter og måltidsløsninger, der kan være en stor hjælp i en travl hverdag. Du kan også lave mad til flere dage ad gangen, og der er mange restauranter og take-away-steder, der tilbyder sunde og næringsrige muligheder. Din hjerne og krop har brug for energi, så sørg for, at du giver dig selv nogle gode næringsstoffer, så du kan være mest muligt effektiv.

Hold dig fysisk aktiv

Når du bruger mange timer foran din computer for at uploade og redigere dine billeder, er det vigtigt at bevæge dig, så du ikke ender med at få ondt i din nakke og ryg. Der er mange øvelser, du kan lave siddende, og det er afgørende, at du tager en pause en gang i mellem, så du kan få rørt kroppen lidt, inden du fortsætter dit arbejde. Hvis du føler tiden er knap til at dyrke sport eller tage i fitnesscentret, har du rig mulighed for at træne derhjemme. Du kan gøre en lille investering i et par redskaber, du kan bruge hjemme, såsom en kettlebell, håndvægte, elastikker, en måtte og eventuelt en motionscykel, som hverken optager meget plads eller koster en formue. På den måde behøver du ikke bruge tid på transport for at være fysisk aktiv, og en træning hjemme kan være lige så effektiv som en tur i fitnesscentret. Du kan også gå eller løbe en tur, så du både får rørt dig og får luft til hovedet.

Prioriter din sundhed, selvom du har en travl hverdag, og bliv endnu dygtigere til dit arbejde.

You might also enjoy: