Et bryllup er en fantastisk begivenhed for de to elskende, deres familie og venner og hvem der ellers bevidner formælingen af de to. Det er en begivenhed, som alle gerne vil huske, så derfor er gode fotos fra brylluppet en vigtig og helt afgørende ting – ligesom gode bryllupsportrætter af parret er afgørende for, at de kan bevare dagen som et lykkeligt minde.

Hvis det er dig, der har fået opgaven at tage billeder til et bryllup, så er her et bud på, hvordan du ruster dig bedst muligt til opgaven.

Først og fremmest skal du have noget udstyr, som ikke er for tungt. Hvis du skal tage fotos til vielsen, receptionen og bagefter til festen, så kan det hurtigt blive en lang dag, og så er det en fordel, hvis du ikke skal bære på det helt store udstyr. Og helt banalt, så skal du have et back up kamera med. Hvis det ene kamera går ned, skal du simpelt hen kunne arbejde videre som om intet var hændt.

Et bryllup er dyrt, og selv om omkostningerne kan holdes på mange niveauer, skal billederne være flotte og kunne klare mange gensyn gennem de næste år. Vi anbefaler, at du arbejde med hurtige objektiver, som kan skabe gode fotos også ved ringere lysforhold, som der ofte vil være i en kirke eller ved den efterfølgende fest, som typisk foregår om aftenen ved en belysning, der ikke altid er optimal. Og så kan du overveje teleudstyr, der giver dig mulighed for at fange situationer, også selv om du ikke er lige ved siden af.

You might also enjoy: