Ferien står for døren, og har du interesse for foto, så skal du sikkert have godt med udstyr med, så du kan tage gode billeder til mindebøgerne. Her er det vigtigt med en ordentlig solid og velegnet kuffert, som du ikke alene kan bruge til dit fotogrej, men også kan pakke dit øvrige udstyr ned i. For du skal selvfølgelig have godt med tøj til forskelligt vejr med og ikke mindst outdoor udstyr, som du kan bruge, når du skal ud på fototure i løbet af ferien.

Fotoferie er aktiv ferie

Danskerne er for alvor blevet glade for at holde aktive ferier. Det at tage på chartertur og ligge på stranden eller ved poolen på hotellet hele dagen er selvfølgelig stadig en mulighed, som mange benytter sig af, men mange vælger stadig at tage på ferier, hvor de kan være aktive. Mange vælger at holde en aktiv ferie i naturen, hvor de kan vandre, sove i shelter – og tage på fototure ud i landskabet. I den forbindelse er Danmark igen blevet et populært rejsemål, for her er afstandene overkommelige, og man kender forholdene.

En ferie med fototure ud i landskabet er for alvor aktiv ferie, og vi er sikre på, at du vil få mange gode oplevelser ved at vælge denne form for ferie. Og uanset hvor du rejser hen, er det vigtigt at have en god og holdbar kuffert, der kan beskytte alt det, du skal have med fra tøj til fotoudstyr.

Vælg et speciale

Er du til fotoferier, kan det være en god idé at vælge en særlig niche inden for fotografiet. Mange kan lide at fotografere vilde fugle. Både fordi det kan give usandsynligt flotte billeder at fange en fugl i flugten eller nappe et skud, når den ruger på sine æg – og fordi det kan give mange udfordringer at finde det rette motiv. Det er jo kun i eventyrene, at man kan drysse salt på fuglens hale for at få den til at sidde stille… Heldigvis er der gode råd at få, blandt hos Danmarks Naturfredningsforening, om hvordan du bedst fotograferer dyr.

Andre nicher kan være det personlige portræt, bygninger eller bygningselementer, kunst i det offentlige rum – mulighederne er mange, så det er blot et spørgsmål om at vælge.

You might also enjoy: